Батьк вщина

Батьківщино моя, Україна
Ти на світі у мене одна
Боже, люблю тебе я так сильно
Що не хватить у світі вина
Щоб залить мою біль невсипущу
За твоє дороге те життя
Як калічать , як б'ють , і як душать
Боже душеньку твою , дитя
І як жаль мій сльозами спадає
І з очей що так сяяли ніч
Боже , що ж тут таке припадає
на твою Божу доленьку в ніч
Коли зло прокидається ніччу
Заховаємся ми за лозу
Щоб не бачили лютії очі і пускали невинну грозу
Ми сховаємся одо всіх завтра
Коли день буде більше ночі
Ми сховаємся назавжди
Разом будемо ми завжди


Рецензии