Щедровки 2015-2016 укр. язык

Щедрівки 2015-2016 рік

Щедрик,щедрик,щедрівочка,-
Прилетіла ластівочка,
Присіла на плече до влади,
Та й стала тихенько щебетати,
Чому в школах діток перестали годувати?
Миру та злагоди вашим оселям,
Щоб всі були,щасливі , закохані,веселі!
За злагоду з українцями стала щебетати,
З Новим роком усіх українців вітати!
Щедрик,щедрик,щедрівочка,
Полетіла в небо ластівчка.
Любові в родинах: в замку та маленькій хатині.
Мирного неба, та злагоди,всій Україні.


Рецензии