Босоноге дитинство

Босоноге дитинство... як давно це було...
Лише згадка тепер... Вже давно промайнуло,
Лише з серці тепло те ще не відійшло,
Інше все відлетіло, крилом лиш змахнуло.

Ну а юність була золота і грайлива.
І давала наснагу, щоб добре нам жити.
На землі своїх рідних були щоб щасливі,
Цінувати щоб їх і добро щоб творити!


Рецензии