In mare

Tot intruna valul rupe
Zilnic bate multe ape
Si tot cade si se smulge
In agonie strig :  Ajunge !

Nu se prinde nimic de mal
Nimenic nu vine dinspre deal
Suris de om si vorba calda
Inabusindu-se de apa inalta.

Viata nu-i n-a fost nicicind
Tarimul rosu pustiind
Dor de soare si de cer
De cint si de sulet liber.

Tot maninca valul metalul
Trasformindu-l in mai moale
Pin’ la urma-l risipeste
Si deja nu se-ntareste.

Linisteste-te dar nu seca
Vreau sa plutesc in barca
Sa scufund mina in apa ta
Sa simt furnici pe pielea mea.

Ma inec dar fara tine
Viata nu exista in mine
Eu mare, la tine ma inchin
Iubesc, zimbesc si suspin.


Рецензии