Вiкiнг

Піднімись, посміхнись і візьми в руку меч:
Тебе слава в Вальхаллі чекає.
Вийми ніж із своїх закривавлених плеч,
Скоро ворог поразки зазнає.

Борода твоя кров'ю просякша уся,
На лиці шрам від ока до ока.
Сотня падших на полі від твого меча.
Не страшний тобі день Рагнарьока.

Сильний воїн,без страху у черствій душі,
Вірний Одіну, Фрейру і Тору.
Він п'є Ель в дерев'янім великім ковші,
І сумує за простором моря.


Рецензии