А може...

Може, кинемо все це й поїдемо?
У місця, де немає брехні.
Можеш, навіть, це зняти на відео,
А в кінці показати мені.

Може, просто візьмем і загубимось?
У горах, у морях, чи лісах.
Може, нишком підем і одружимось?
І таємно залізем на дах.

Може стрибнемо без парашуту?
І розправивши крила підбиті,
Полетим просто так, без маршруту.
Тут нам всі дороги відкриті.

Все одно у кінці ми прокинемось.
В різних ліжках, квартирах, містах.
Може, просто візьмем і помиримось?
Поки час ще у наших руках.


Рецензии