Маля...

На білесенькій перині-
Дві малесенькі дитини,-
Ніжне лагідне дівча,
Янголяточко хлопча.

Заглядає в очі трішки,
Гладить малюкові ніжки,-
По рожевих повзунках,
По животику й руках.

Пестить його і грається,
Йому щиро всміхається,-
Косенята милі вушка,    
Під голівкою подушка.

Так і хочеться узяти
Янголятко колихати,
Заспівати колискову,
І радіти йому знову.

А очицями лиш - блим,-
Його чує увесь дім
Мама, тато, навіть я,-
Ось таке у нас маля!
12 01 2016 р
Вікторя Р


Рецензии