***

Один хлопець, завжди хотів більшого.
Трошки у собі, чи хотіла б простішого?
Чи хотіла б взагалі його?Себе питала.
Відповідей не знайти.Я і не благала.
Жити намагаюсь, вже не виживати.
Якщо доля, то не будемо, через втрати картати.
Якщо доля знайдеш...те, що так треба.
Я біля тебе. Солодша за небо.
А наразі до зустрічі, цілую шалено.


Рецензии