***

Ненавидь мене
Вбивай
Принижуй силою своєї любові
Це так чи інакше краще
Ніж те почуття провини
Яким вигризаю собі судини
Цілодобово

Ненавидь мене
Ненавидь так сильно
Як можуть кохані люди
Відусюди
Збирай уривки спогадів і побачень
Закурюй у трубці спільних невтілених значень

Пробач мені мою слабкість і мою силу
Вбивай мене у собі
Як я і просила
Вбивай алкоголем
Часом
Новими жінками
На ці два життя стане
Любовної драми
211215


Рецензии