***

Це не мине
Підігрівай мене,
підігрівай
у ложечці
та вводь собі послідовно дрібними дозами
Я в тобі [забракована/закарбована] пережитими разом грозами

Я десь в твоїй системі координат
на перетині ікса та ігрику
граю в свою бульварну лірику
та виростаючи із ноля
прагну до плюс бескінечності,
уникаючи будь-якої доречності

Видихай мене,
немов уві сні
торкайся
Завдавай мені болю
до крові
та не покайся
Розіпни мене на хресті безсилої злоби
Щоб опісля омити сльозами своєї любові.
161215


Рецензии