Кодзыд дед

   
 Пыр тай миян  кодзыд муын
 еджыд дзирдон  усьо лым .
Мед жо менам сьолом шорлы
Шондi мыччас содтод вын.
 Шондiыслон югыд биыс.
  югдодлывло ко дзик тшук-
Выль во виччам пемыд войын-
  Кыло конко- тук -тук -тук.
 ,
 .
Чуйма быдсон мойдкодь войнас-
Выль, бур олом вичча дерт.
Мед жо мича коз пу улас
Шуд тор коляс кодзыд дед.



Рецензии