Невже душа щира дешевше грошей?

Мені набридли посмішки пусті приматів
Такі ж безглузді обіцянки та слова
Відсутність мови без огидних матів
Якими так забита голова

Мені так щиро хочеться кохання
І миру - не для мене, а для всіх
Натомість в повітрі ширяє мовчання
Яке недоречне та курам на сміх

Та повзають змії навколо оточення мого
І гострять на мене шиплячі свої язики
Та поруч зі мною із друзів немає нікого
Не кращі вони - сточили свої вже клики

Та день у день в безодню кожна сповідь
Мені бракує простоти та доброти
Але наразі майже уся молодь
Не має в серці й граму теплоти

У них за цінність - гроші й популярність
В коханні їх присутня фальш
На зміну рум'яності личка постала вульгарність
Залишитись хочуть такими ж вони і подальш

Не цінять простори глибінь океанів
Які мають в серці їх кілька людей
Цінують за гроші, "красу" і за славу
Невже душа щира дешевше грошей?


Рецензии