Щедра!

Більше радості й добра
Скоро в дім прийде,- щедра
Залунає дзвінко всюди,
Порадіють cвяту люди.

Радість прийде на Святвечір,
Защедрує вся малеча,-
В кожну хату завітають
Та здоров'я побажають.

Щоб у всіх було життя
Як цьогорічня кутя,-
З медом, маком і цукатах-
Щоб усі були багаті.
11 01 2016 р
Вікторія Р


Рецензии