Погляди.. думки..

Посмішки, що змінюють життя,
Погляди, що змінюють думки,
Так шкода, що відійшли ви в небуття,
Залишивши сумний спогад самоти.

Не цінує час доброту душі людей,
Що важливу роль для всіх відігравали, -
Втратили багато важливих ще ідей,
Яких завжди від вас нам було б мало.

08-01-2016/R/


Рецензии