Як було колись

от було колись в дитинстві
як старші гуляли
то нас менших з танцплощадки
дуже вже ганяли.
   Ой,як нам було обідно
та щоб вони знали
то ми їм оту площадку
перцем посипали.
   Що було за пів години...
важко розказати
бідні хлопці та дівчата
почали всі чхати.
   І так гарно усі чхали
аж сльози котились
це за те...як ми гуляєм
на нас не сварились.


Рецензии