Укр-мова

Гарна і мила,Українська мова
якою писав,розмовляв,наш Тарас
нам не потрібна західна мова
що Ющенківці зробили в наш час

Західна мова,словами багата
Польскі,Руминські і хтозна чиї
Чи можна сказати вона Українська?
уважно подумайте,друзі мої.


Рецензии