Натхнення

Кожна мить, коли він мене обіймав,
Стала аркушем нашої story,
Він раніше за мене здається все знав,
Що мине все погане в любові...
Малював він картини із моїх думок,
він в'язав з моїх слів теплі шалі!
І від гострих мене захищав він гілок,
Коли зовсім дорослими стали.
І любити навчив мене світ як він є.
Показав все, чого я не знала...
Він - сонце моє, він - натхнення моє.
Він той промінь, якого чекала...


Рецензии