fantasy

-Я хочу тебе спалити, а твій попіл розчинити в вині, і смакувати те терпке вино разом з фруктами, десь на терасі...) і з думками про тебе...
-Я тоді оселюся в твоєму тілі і буду літати по твоїм оксітоциновим артеріям, запалюючи тебе з середини нескінченним полум’ям жадання.
А потім я ренкарнуюся у себе ж, і ти на мене накинешся у спокусі арр! =)


Рецензии
очень красиво по-детски,
нежно, - и людоедно....

Татьяна Королёва-Манько   11.01.2016 09:28     Заявить о нарушении