Дачушцы

Дачка мая любая,
З Днём Нараджэння
Віншую цябе ад ўсёй я душы!
Няма цябе лепей,
Кажу без сумнення,
У шчасці жыві і любоўю дышы!
Хай вочы твае,
Як чароўныя кветкі,
Нясуць цеплыню,прыгажосць і пакой,
А побач з табой ідуць твае дзеткі,
Яны шлях жыццёвы
Твой доўжаць зямной!
    Радная дачушка!У Дзень Нараджэння
    Любоў сваёй маці да кроплі ваэьмі!
    Са мной ты навекі,кажу без сумнення,
    Нішто не азмрочыць няхай твае дні!!!


Рецензии