I знов промайнула важлива частина життя

І знов промайнула важлива частина життя,
Щораз залишаючи ледь зрозумілий присмак.
І кожна хвилина її, то немов відкриття -
Далеких світів та нових нерозгаданих істин.

Де в кожному спогаді вкладено свій якийсь сенс.
Там кожна історія може отримати оскар.
За сказане слово отримано декілька пенс,
За вкоєні дії і фунти отримати можна.

В сюжеті якої у кожного вказано "приз".
Та в світлі якої тобі обирати героя.
Хоч іноді долі й підвласний маленький каприз
Тобі визначати покинуть чи ні поле бою.

Є завжди момент, що байдужим лишити не міг.
Все рідше комедія поспіхом змінює драму.
Із зали бува пролунає невтішний чийсь сміх,
Й тобі залишатись по іншу реальність екрану.

Вона тобі вкаже для чого це все чи за що.
Під силу тобі розгадати її забаганки.
Рахунок зробити про кількість підкладених щок
Та скільки рубців, що на серці немов витинанки.

А іноді вкаже на світло життєвих доріг,
Або все заповнить завіса англійської зливи.
Поможе збагнути того, що раніше не міг,
Без дозволу внесши життя незначні корективи.

І кожна хвилина життя мов новий серіал -
В фіналі якого отримуєш цінний свій досвід.
І вклавши в початок хоча б незначний капітал
Отримуєш те, що за нього купити не можна.


Рецензии