Блиск, що э в очах дiвочих

День пройшов. За ним і вечір
Крок зробив назустріч ночі.
Не замінять жодні речі
Блиск, що є в очах дівочих.

То є сила, то прикраса:
Не купити й не продати.
Це як крила у пегаса,
А без крил не політати.

То є вогник, то надія,
Що живе не тільки в серці.
Невгамовная стихія:
Трохи меду й трохи перцю.

То є іскра-запальничка,
Що розпалює багаття.
То немов душі скарбничка:
Нагорода і прокляття

Не зігріють душу пЕчі,
Не обІймуть інші очі,
Не замінять жодні речі
Блиск, що є в очах дівочих.


Рецензии
Дуже ніжна, тремтлива поезія, сповнена любові. Дуже сподобалось.
Творчих Вам успіхів.

Лена Сапфир   10.01.2016 01:10     Заявить о нарушении
Дякую! Мені дуже приємно читати такі теплі відгуки.

Арина Ковальских   10.01.2016 01:15   Заявить о нарушении