Який комфорта та насолода

Який комфорта та насолода
Коли не стримуєш природу,
Коли не дивишся на всіх -
Це є життя. Це є свобода.

Коли нема чого втрачати
Завжди знайдеться що пізнати
Коли не тисне більше гніт -
Ти можеш щастя відчувати.

Коли немає більше грат
І кожен в світі наче брат,
Тоді чарує сонця цвіт
І не лякає спомин втрат.

Тоді не сниться більше жах.
І більш не ходиш на ножах.
Тебе не спокушає гріх,
І сенсу більше у словах.

Який комфорт та наслода
Не піддаватись ляльководам.
Для себе створювати світ -
То є найвища нагорода.


Рецензии