Увiмкни яскравi кольори!

Увімкни яскраві кольори!
З'їдь на санях з сніжної гори.
Поскакай у класи мов дитя.
В тебе для чудес одне життя.

Знов згадай про свій велосипед.
Набери води у пістолет.
Змія запусти кудись увись.
Щиро посміхатися учись.

Вдома заплануй піжама-паті,
ПодушкИ розкИдай всі по хаті.
Біля дзеркпла як профі потанцуй,
І як в лаву не потрапити плануй.

З ковдри та стола зроби намет.
В полі з колосків збери букет.
Загадай бажання в Новий рік
І не думай більше про свій вік.

Увімкни скоріше кольори
І найкращий час свій повтори!
Без зупинок дні кудись летять
Й в тебе для чудес одне життя.


Рецензии