Доторкнись до його серця

Доторкнись до його серця
Наче грім посеред ночі.
Не спіши заплющить очі...
Зачекпй поки озветься.

І відчуй бажАний дотик.
Без вагань душі віддайся!
Ну а потім закохайся
Й пригорни неначе котик.

Шепочи йому на вушко,
Відгадай всі таємниці,
Встигни вкоїти дурниці,
Щоб двокрапка й поруч дужка:)

Поверни до нього віру
В себе, в тебе, у майбутнє.
Подаруй щось незабутнє...
Важливіш за все - довіра.

Будь тендітна та жіночна.
Він покаже свою силу
Й подарує тобі крила,
Якщо ти цього захочеш.

Доторкнись до його серця.
Ні, не бійся зачекати.
Якщо доля вам кохатись -
Зачекай поки озветься.


Рецензии