Якби не ти

Якби не ти і досі було б темно
В моїй душі, у розумі, в думках.
І досі б не змола збороти певно
Свою невпевненність, і свій найбільший страх.

Якби не ти, не чути було б голос
Він жив в мені й Ніхто його не чув.
Його хитало, як у полі колос.
Він наче був, та наче і не був.

Якби не ти, не  було б і тремтіння
В моїх колінах, в подисі, в грудях.
Якби не ти, не знала б про терпіння.
Й не бачила щоночі тебе в снах.

Якби не ти, була б я не живою
А лиш як лялька серед сірих мас.
Коли ти поруч, я завжди з тобою
Без перебільшень, зради та прикрас.


Рецензии