О любви...

       Что на свете всего нежнее-
           Любви улыбка...
       Что на свете вина хмельнее-
           Любви напиток...
       Что на свете всего сильнее-
           Любви опора,
       Что на свете всего роднее-
           Любви просторы...
       Что на свете никогда не вянет-
           Любви цветочек...
       И на свете никогда не обманут-
           Любимых очи...

Художник:Виллем Хенритс


О љубави

Шта је то на свету што је нежније
           Од љубави
Шта је то на свету што је опојније
           Од љубави
Шта је то на свету што је радосније
           Од љубави
Шта је то на свету што је светлије       
           Што је силније
           Од љубави
Шта је то на свету што је светије
           Што је вечније
           Од љубави

Свет обманути никада неће
           Заљубљене очи

Веселинка Стојковић

Светлана Пригоцкаја
О љубави...

Шта је на свету од свега нежније –
    Љубавни осмех…
Шта је на свету од вина опојније –
    Љубавни напитак…
Шта је на свету од свега силније –
    Узвраћена љубав…
Шта је на свету од свега милије –
    Љубавна пространства…
Шта на свету никада не вене –
    Љубавни цветак…
И на свету никада неће обманути –
    Заљубљене очи…


Рецензии
http://www.stihi.ru/2017/11/21/4440
http://www.proza.ru/2017/11/21/927
http://plus.google.com/114849799793851314025

С љубављу, драга Светлана!

Срећан Вам дан!
Срдачно,
Веселинка

Веселинка Стойкович   21.11.2017 12:18     Заявить о нарушении
Спасибо, дорогая Веселинка! Здоровья и успехов в творчестве!

Светлана Пригоцкая   21.11.2017 16:30   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.