your universe

Я хочу залишити у твоєму всесвіту свій слід,
Щоб це була особлива зірка яка буде з тобою,
Вона вилікує надасть тобі крила та втрачену ніжність...
Знищить твої рожеві окуляри,
Ти мій всесвіт ритуал фантазія та чаклунство!


Рецензии
Ілюзії зникли, залишились я і ти...
Пусти свою дущу з моєю... в далекі світи...

Аннэта Линарес   09.01.2016 21:02     Заявить о нарушении