Эм багъалы неди адамгъа?

Эм багъалы неди адамгъа?
Не излейди ким да саугъагъа?
Кёб рысхы  тилейди биреулен...
Кимди меннге олсагъатда тенг?!
Ма бири  кюсейди ариулукъ.
Барына кереклиси- саулукъ.
Ол бирси сакълайды насыбын.
Бу адам джакълайды иманын.
Хар кимге да  багъалыды джан,
Терк тюбетсе аджалгъа заман.
Бал кибик татлыды юйдегинг,
Бир саныннгча кёрюнюр теннгинг.
Эм багъалы неди адамгъа?
Сен сагъыш этдиннгми  сорууугъа?
Тюз джууаб берирча кесиннге,
Къатылгъанлай турчун эсиннге.


Рецензии