To the native land

(рідній землі)

Ранкове променисте світло
Сріблястим маревом пронизує повітря.
У ньому - яблуневий аромат,
Гомін пташок, сполоханих світанком...
До тебе повертаюсь я назад
Тривожним від чекання літнім ранком...

Про тебе все співають солов`ї,
Твої лани я виглядаю з ганку,
Для тебе всі твої дочки й сини
Виконують батьківські обіцянки!

08.07.2015                а.о.
перетинаючи російсько-український кордон


Рецензии