Син тугел

Ул бит мина бэхет кенэ тели,
Коннэр буе шашып уйлап йори,
Тошлэрендэ мине курэ гел.
Ул курэ, эммэ син тугел.

Яннарымнан монсу карап ул утэ,
Елмаюымны, дэшуемне котэ.
Белмим тогэл, килми дэ белэсем...
...Котэ инде, тик син котмисен.

Сойлэшкэндэ яктыра йозлэре,
Бары наз белэн тулган кузлэре.
Елмаямын  – куз алдымда син.
Ана жавап бер – ометлэнмэсен.

Белэ дэ инде, лэкин бирешми.
Соймим сине дим – каршы эндэшми.
Бар яктан булган, унган, сойкемле.
Кимчелеге бер – ул шул син тугел.

Чагыштырмаска ойрэнергэ телим,
Тошкэ кермэс иден, уйламасам дим.
Купме дэвам итэр бу йомык тугэрэк?!
Ул мине ярата – э мина син кирэк!

16.01.13


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.