Я тебе чекаю

 За вікнами - холодний вітер,
І я одна у цілім світі!..
А осінь смуток навіває,
І холод душу огортає...
Ще вчора дарував ти квіти,
А нині нікому зігріти
Моє серденько одиноке...
Де ж ти, мій любий, синьоокий?

А ти далеко, а ти не знаєш,
Чи я радію, чи страждаю.
Та я чекаю,
Я тебе чекаю!
А ти, можливо, в день осінній
Даруєш іншій погляд синій...
Та я прощаю.
Я тебе чекаю...

Відплакали осінні грози,
На зміну їм прийшли морози,
Зима глибокими снігами
Укрила відстань по-між нами...
Дивлюся я в холодне небо
І часто думаю про тебе:
Невже любов не повернути,
І разом нам уже не бути?

А ти далеко, а ти не знаєш,
Чи я радію, чи страждаю.
А я чекаю.
Я тебе чекаю!
То сумніваюсь, то тривожусь,
Чи разом ще ми бути зможем?
Одне лиш знаю:
Я тебе чекаю!

Сніги розтануть із зимою,
Надія вернеться весною,
Розквітне все, і тепле сонце
Загляне у моє віконце.
Душа відтане й заспіває,
Мета на обрії засяє...
Тривоги й сумніви відкину,
Як погляд синій знов зустріну!

Хай ти далеко, нехай не знаєш,
Чи я радію, чи страждаю,
Та я чекаю!
Я тебе чекаю!
І щиро вірю, що весною
Ми знову стрінемось з тобою!
Ти прийдеш,знаю!
Я тебе чекаю!!!


Рецензии