Тормышымда утлар сунгэн чакта

Тормышымда утлар сунгэн чакта
Кояш булып керден кунелемэ.
Балкып торды ачык, якты йозен,
Сунмэс кебек иде ул мэнгегэ.

Кон дэ сиздем нурлы карашынны,
Жылы кулларыннын назларын.
Инде бэхет курмэм дигэн чакта,
Кайтардын син кунел язларын.

Кук йозендэге кояш кон дэ балкый,
Тонлэ генэ бераз ял итэ.
Минем кояш кинэт сунеп китте,
Нигэ язмыш кабат ялгыз итэ?!

Кабат карангылык, курку хисе,
Салкын тоннэр, янгыр кунелдэ.
Син бит кояш иден минем очен,
Сунмэс иден кебек мэнге дэ.

июль,2012


Рецензии