Сынау булгансындыр

Карамыйсын, сойлэшмисен –
Нидэ мина ачуын?!
Мин китмэдем, ташламадым,
Син бит талаш башладын!

Бергэ тугел. Мэхэббэтнен
Суынганын сизмэдек.
Кайчан сон бэхетле пардан
Дошманнарга эйлэндек?!

Карамыйсын, сойлэшмисен,
Курсэн, борылып качасын…
..Э минем бит шундый каты
Килэ сине кочасым!

Кысып - кысып кочаклыйсым,
Кайнар итеп убэсем…
…Кон дэ кайтканынны котэм,
Син бит аны белэсен!

Тик кайтмыйсын, язмагандыр
Инде бергэ булырга.
Бэлки йолдызлар гына жибэргэн
Сине язмыш сынарга.

Ачу тотмыйм, сынасыннар!
Очратканга укенмэм!
Шундый мэхэббэт тойганга,
Яратканга соенэм.

Рэхмэтлемен тормышымда
Шундый кешем булганга,
Вакытлыча, тик чын-чынлап
Зур бэхет татыганга.

апрель,2012


Рецензии
Сезгә язган кеше булмаган, димәк. Алла бирсә, Сезгә язганы да очрар.

Фания Фаррахова Тухватуллина   10.01.2016 02:38     Заявить о нарушении
Шулай, Алла боерса!

Ильсияр Шамсиева   10.01.2016 11:09   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.