статика

я падав
думав
і забував
я вчився ходити навшпиньки
аби не завадити незрячому другові твоєму
сну
я вчився мовчати
аби не змушувати тебе
кидати мені
рукавичок
аби пальці не змерзли
я відмовлявся від диму
і попілу
і зараз
я б віддав усе те
що в мене є
аби опинитись
хоч на крок
ближче до тебе
аби перестати відчувати себе недопалком


Рецензии