Свят Bечiр... навiяне Рiздвом

* * *

Святого вечора хрустіння снігове,
Вітає ліс тонкою гілкою смереки...
А в хаті теплій - вишиванок теки,
Де квітка пращурів розквітла і живе...

І добре - Україна у серцях,
А серце ма властивість не вмирати...
З любов’ю пригадаю рідну мати,
Родинної домівки кожен цвях...

Не продається Батьківщини дух,
Чутливе серце, що зазнало зради,
Майбутній світ без ланцюгів та гратів,
І без кривавих історичних смуг...

Палка та щира рідной мови кров,
Є в ній молитви української дещиці, -
До кожної тополі є криниця,
До божого створіння є любов...


Рецензии
Соню, дякую за щирий вірш!
Слава Україні!

Вадим Мусиенко   25.03.2016 19:44     Заявить о нарушении
Героям слава!

Оксана Гомон   28.10.2016 08:45   Заявить о нарушении