Знову тихо

Душа болить, не бажає тиші…
Та очі бачать порожні скрині,
Бо знов, сердешній, ніхто не пише
І неважливий ніхто віднині.

І вкотре душу лікують вірші,
В слова емоції замикаю.
Напруга знов через кляту тишу…
Пишу все тихше… І замовкаю.


Рецензии