Козуб

Лише
чуттєве пізнання

Можливо
Блукати я буду ще довго

Але "Піклування"

i розумiння Бога
воно чуттєве

Бурхливий вирiй
        почуття

миттєвий промiнь

блискавка буття

i день

Щасливих

спогадiв

О мрiю бачити
заздалегiть

і передбачити
усi подiї

Я знаю
все можливо

Я знайду
Тебе

Маріє

твій

(Козуб)

Та мої

божевільні

мрії


Рецензии