З Р здвом, Укра но

З Різдвом, Україно! Хай щастя прийде до тебе!
Хай буде народ здоровий, хай буде народ розумний.
Щоб вітру не знали, і сонце всіх гріло з неба,
щоб колись вся верхівка спустилася із трибуни

та до людей, до простих, і в мороз і в пекло,
йшла рукою чіпляючи наші долоні і наші душі.
В квартирах сьогодні зовсІм не тепло,
нас відчай і страх кожен день ранить у серце, душить.

Ніякої впевненості, вже час від часу нас покидає віра.
Україно, врятуй! Сини твої, дочки зовсім загубили сон.
Бажаємо тиші країні, спокою і, найголовніше, миру,
щоб нащадки пишались тобой, Україно!

З Різдвом!


Рецензии