Современные украинские колядки. укр. язык

Колядуємо,колядуємо,клядуємо!
Яценюка та команду з Різдвом вітаємо,
Европейська казка і мета хороша,
Та українці забувають,як пахнуть гроші.
Золотий запас подія надійна й гарна,
Та сподіватися, на народну любов справа марна.
Миру, здоровя,наснаги бажаємо,-
Европейські цінності, на всіх розділяємо.
Будьте веселі, милі, красиві,
До Бога промовляйте, слова щирі!


Рецензии