Современные украинские колядки. укр. язык

Колядуємо,колядуємо,колядуємо,
Футболісів на Евро 2016-ть відправляємо,
Молодці: Єрмоленко,Пятов та Коноплянка,
Честь Лобановському,гарний тренер Фоменко.
В Европейську сімю, не з пустими руками,
Порадуєм німців та поляків "смачними голами"!
З Різдвом Христовим всіх спортсменів вітаємо!-
За футблістами,смачні харчі відправляємо.


Рецензии