Современные украинские колядки. укр. язык

Колядниця,колядниця,колядниця!
Надя Савченко й досі у вязниці,
За що тримають добре знаємо,
З Новим роком,та Різдвом її вітаємо.
Надія лютчице,потерпи ще час,
Тебе вятує заблукалий "руський спецназ".
Здоровя Тобі вязень миру,
Від нас, за мужність, прийми подяку щиру.


Рецензии