Зима! И лякають вси волКи Зь

Тут гондычКы й Кіцьку ш Васіль К

У нас галёГеноВа ляМпа фш!
Уф нас гікаНёмна фсё скрізь!
І тікы якаЯся МалПа ль
ВасьМёрКый ны ліПыць ны й Кіць.

Втыкаймо! Бо шчося тут гондэ
Й хахЛом ны воняЕйць нысКільк.
О гэтак мы й Дурня МорозКу ль
В кульКах но оно й моЗім біць.

Зіма! Вой, как холадна, родны!
Пуд коўдРУ Ж да ружКі Сь заЛізьМ.
Ох, всюды, паўсюды паскуды жь,
Калі ты с падышчаў побіг.

...ну, во ж: насЛажьДайЕмс прыроДай?
А шо щэ в пыньків Мняф падмыць


Рецензии