Всюду волки! Боже-Боже!

Запырай жэ рай баран

Мы тут гондэ шо вжэ робым.
Вси хлывы ж ля малПый вшвах.
А то шо то за свавольсТВы:
Всэ но Сашма й ШэйМань прав ш.

От как нада НойВый годик
Увс3чяты таракань:
Вси посьСёльСфы сфынкам в горбыль.
Вовк овэчкый бо ж покраф т.

Туткы шчо но. Водка ш цвёрда.
Да, ну, шо шэ. А!.. да-да,
Эта морда этаЛонна Зь.
Зюзька, ню, дед Вась.

Дэся выбылы ж вавЁрАк.
Так, ну, что там вам в7 ф хар б.
ПороШэнКовы но Коваль Ж
ЖеБый всунэ ф партСигАр.

И тому: долой все ковы!
КовыЛяй ф КарэйКу зь, шваль.
Там  ныц ядерныйи бонбы
Ны згорило к рожьДекСТВам.

Мы й Ираку счас помоЖым
Дожыматы зраильтянк.
Ну, бо що продаты ш нож но зь.
Танкы! Геть до всех гомняшк!

И мы будымо богач!
Да! Бо Сашмы не ф кармань
Фсека здоба да калач.

… диты-диты! Дэ б вам гадь
Щэ якы да коноплянк.
Всэ ж нарКотьТе, Х, ля хрысцян.
И но водка добра в срац.

... связев нема! Дэ изьРайЛь.
Заблакирвать снегурат!


Рецензии