Под дых но й далым б мы

Ўсялякім дідкам

Хадзіў Дзед Марозка
Па сініх снягах.
Вырубваў ядлоўцы
Ды песні спяваў:

Ой, люлі, Казюлі!
Паспіця шчэ там,
Дзе горад ці вш Піцер
Ад спяшчых пачвар.

До півночы півны ж
Оно пак співайм.
А дэ шо найліпшэ.
Дырвына шч якась?

Да однага знішчым.
Крывая ж наГА Й
О гэтак баніТВат,
Ага, фсеКу  й Таньк сь.

Ах, дайце мне крылцы!
Взлічу й вышэй скал П.
О гэтак каліцТВо
Оно й 2й пакажм.

А дэ шо в МалПышчый
Шэ пушча ў Сашка.
Оно жэ, дэ пшыкы.
Ну, пшэкы паль-ляк.

І даж Коляду мы
С3чаем, бач, с чай.
Ах, шоб на вас Крысы!
Да гэткы, бы ў Васьк.

Побачыў б я сіно
Й соломы шчэ вранць.
Колы ж то мы йілы
Кутю да той мак,
Шо маты натрэ заўшый Мняў К.


Рецензии