Перевiрка-3. Чи то таке мале вине? А що вангел пиш

-- воно для ще невидитинiлих з казок дорослих.
-- Та що ви таке святотатство вергаєте тут!
-- Та те , що ні столітня , ні тисячолітня неправда не стане раптом правдою.


Рецензии