Белые розы укр

Чи був то міраж? Чи то було насправді?
Як сон… Та я вірив – зустріну Вас знов!
І Вам подарую я білі троянди
На спомин про зустріч та першу любов.

В житті без кохання ми всі – емігранти.
І навіть, якщо вже нема вороття,
Я все ж подарую Вам білі троянди,
Як символ надії на нове життя.

Замруть лиш на хвильку Біг Бен і Куранти,
Весь Всесвіт розчинить цнота пелюсток
І з дотиком ніжним ті білі троянди
Хай зроблять нас ближче хоча-би на крок.

Враз зоряні в небі засяють гірлянди
І час уповільнить шалений свій біг,
А я подарую Вам білі троянди -
Гарячого літа нетанучий сніг.

Я їх принесу Вам у сни кольорові
Крізь казку зимову у зоряний час.
І скарбом, омріяним скарбом любові,
Вони запалають, як сонце для Вас.

У ніч новорічну, в вогнях карнавалу,
Про Вас загадаю бажання своє.
Звичайно, троянди – то звісно, замало,
Але в тих трояндах, там – серце моє…
ВК


Рецензии