Край мой родны

Выйду за ваколіцу,
Як прыгожа тут!
На душы так радасна!
Вось мой родны кут!

Песціцца рачулка,
нібы змейка ўецца.
прыгажосць такая
радуецаа сэрца!

Побач лес раскінуўся
І стаіць,як волат
Кветкі,луг і возера-
Усе мае наўкола!

Край мой родны,любы
Край чароўны мой
Ты такі адзіны,
Я заўужды з табой!


Рецензии