Частушки на мотив тумба тумба

Дивчиноньку чую сыла из нутря мэнэ схватыла
"Он дивчина молода погукай ейй сюда."

Ой диду ны дывыся пидийды да подержися
Я дивчина хоть мала если б смог ты яб дала.

Хтось пидкрався мэни сзади я сказала бога ради
Ну прыстав ну и прыстав я дала а вин нэ встав.

Ой скилькиж я рыдала як Мыколу я узнала.
Вин хотив мэни добра а лышився два рэбра.

Шось малэ тут щупа щупа и всэ лизэ ныжэ пупа
Я рукамы обняла прыдушила як козла.

Ой мылый если хочешь чож ты тут при всих хлопочешь
Отвыды мэнэ в сторонку можэшь скынуть посторонку.

Як орел вокруг летае и всэ шото прэдлагае
Мэжду ног его взяла ну нэчого нэ нашла.

Ой горэ мое горэ ну чогож ты такэ хворэ
Ны дай бог я полюблю впэрвый вэчэр задавлю.

Гармонист сыдыть играе пид мий голос пыдбырае
Погоды сейчас напьюсь и до тэбэ добырусью    Хопа !!!.


Рецензии