Тримай мене

Я в темряві біжу, шукаю промінь сонця,
Несу свою любов, що лине до віконця,
Що гине без тепла, шукаючи долоні,
Тримай мене міцніше, не дай ковтнути волі.
Я згадую тебе, твої блакитні очі,
Так повернути час, торкнутися так хочу,
І в грудях щось кричить, і рвуться тонкі струни,
Тримай мене міцніше, не дай себе забути.

Облиш, прошу, цю біль,
Облиш, тебе благаю,
Тримай моє тепло,
Що в грудях зберігаю.
Облиш, прошу, цей страх,
Що сонечко вмирає,
Тримай мене міцніше,
Без тебе я зникаю.

Мій голос тихо лине і все тремтять слова,
Я тану від ілюзій, проходжу по слідах,
Які ведуть від тебе, подалі від тепла,
Тримай мене міцніше, от моя рука.
Всі прожиті хвилини, зникають в пустоті,
Там десь сідає сонце, його ти збережи,
Кричить щось там у грудях, але зникаєш ти,
Тримай мене міцніше,
Тримай мене міцніше,
Тримай мене міцніше,
Не дай мені піти.

Облиш, прошу, цю біль,
Облиш, тебе благаю,
Тримай моє тепло,
Що в грудях зберігаю.
Облиш, прошу, цей страх,
Що сонечко вмирає,
Тримай мене міцніше,
Без тебе я зникаю.


Рецензии