Gozleyiram yolunu

Sevgin ile bilmisam ki, nedir kam.
Mahahabbatin mana veribdir ilham...
Seadatda uzmusam, yuyunmusam,
Sevgi nedir, seninle anlamisam...

Nece vaxtdir yoxsan menim yanimda.
Gozum yoxdur, senden basqa xanimda...
Hasret odu faqan edir canimda,
Kefim yoxdu, qaralibdi qanim da...

Bos qalir sensiz olanda, bu cahan.
Darixiram sensiz cox, hedsiz, inan.
Gozleyiram yolunu senin har an,
Arzulayir ureyim seni yaman...

Ramiz  Faracoglu


Рецензии